Категории

Информация за издатели

Projectoria.com е книжарница, поддържана и развивана от Проектория, в която се разпространяват електронни книги. Издаването в електронен вариант се налага с бързи темпове и има редица предимства по отношение на ефективността на разпространението и оптимизирането на разходите.
 

Платформа с грижа за потребителите

Нашият сайт притежава много добра ползваемост и поставя акцент върху качеството на потребителското изживяване. Изгледът и дизайнът се концентрират едиствено върху книгите, които продаваме. Основната ни грижа е вниманието към прегледността и детайла.

Издателят може да разпространява книгите си при нас в ePub, mobi и PDF формати. Оказваме професионално съдействие за дигитализиране на книгите, които вече са издавани на хартия, и се грижим всяка книга, която достига нашите клиенти, да е внимателно изработена и тествана на голямо разнообразие от платформи и устройства за четене.

 

Фокусиран маркетинг

Всяка от книгите, които продаваме, получава специфично внимание и представяне. Информация за книгите се публикува чрез нашите канали в социални мрежи, блогове и специализирани форуми. Активно ползваме и платена реклама чрез Google AdWords. Готови сме, също така, да подпомагаме маркетингови усилия на самите издатели, както и да участваме в събития и инициативи, свързани с техните издания.

 
facebook logo twitter logo
 

Защита срещу непозволено разпространение

Ние сме единствената платформа за електронни книги на българския пазар, която използва уникално маркиране на книгите с воден знак. Този подход предполага вграждането на данни, идентифициращи акаунта, от който дадена книга е закупена и свалена. Това ни позволява бързо да засичаме проблемни акаунти и да предприемем нужните действия, а от друга страна значително повишава удобството и достъпа на добросъвестните клиенти, като избягва сериозните препятствия и повишените технологични изисквания на другите методи за защита.

 
 

Изгодни финансови условия

Търговската отстъпка от договорената препоръчителна цена, която предлагаме на издателите, е следната:
Предоставяме месечен отчет за извършените продажби и гарантираме редовни изплащания на печалбите.
 
Постоянно предоставяме на клиентите си разнообразни намаления и промоции. Всички те са за сметка на търговската отстъпка, така че приходите на издателите са гарантирани и подпомогнати допълнително от повишената активност на читателите.
 

Контакти

partners@projectoria.com
+359 2 8504172

Ако проявявате интерес към сътрудничество с Книжарница „Проектория“, моля свържете се с нас, за да ви пратим проект за договор за разпространение и да обсъдим всички възможности за сътрудничество.